Tomt …

Det är tomt i stugan nu, flickorna flög hem i går kl 18:10. Flyget skulle ha gått kl 17:55 men det behövde avisas och det tog lite tid, får erkänna att jag tyckte att det kändes nervöst, är alltid orolig för flickorna när de flyger här emellan …

Vi hade helt underbara dagar med dem, det är såå stor skillnad på att ha dem här nu och för bara ett år sedan. De bråkar inte lika mycket 😉 och så är de så duktiga att plocka undan efter sig. Baka kan de också;

På lördagen körde vi och hälsade på flickornas gammelfarmor, det var ingen bra idé som jag fick, vädret var så vansinnigt att jag trodde att jag inte skulle kunna komma oss hem igen … Men gammelfarmor blev i alla  glad för besöket och flickorna fick pannkakor hos henne, det tillhör alltid ;-).

På söndagen ( dagen som de åkte hem ) kom så äntligen fint väder så att de kunde vara ute och leka. Det var visserligen smällkallt men solen sken och värmde oss lite grann.

Lille Sveinn Trausti skulle varit här både lördag och söndag men när vi hade kommit välbehållna till gammelfarmor ringde jag i hans pappa och sa att det var inget vett i att köra med en sådan liten i sådant väder så han var här bara på söndagen;


När flickorna skulle åka sa den yngsta ”Farmor, jag är inte pigg på att åka hem” så jag tror nog att de mår bra hos oss ;-).

Gullunge 😉

Om doje

Bonnmora på Island, ursprungligen från Skåne
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Tomt …

 1. Ja dom växer dom små liven. Jag önskar så att mina barn kunde åka till någon så där mellan varven. Jag hade behövt en paus jag.

  Hoppas allt är fin med dig annars? Kram

  • doje skriver:

   Eftersom äldsta sondottern är autistisk har hon en stödfamilj som hon bor hos en helg i månaden, har ni inte rätt till det ?
   Allt är bara bra, tack ;-).
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Hejsan Doris!
  Jag kan tänka att det känns tomt när flickorna har åkt igen, men ni verkar ju haft fina dagar. Nu börjar det bli så stora, så det blir väl roligare och roligare att få ha dem och få se dem utvecklas.
  Ha det riktigt gott och ta det varligt när du är ute och kör på snövägar!
  Kram Ingrid

 3. Carina skriver:

  Jag kan förstå att det känns tomt, men du får trösta dig med att de har haft det så bra hos dig och att de trivs – då kommer de snart tillbaka!
  De är så fina alla dina fyra barnbarn och den yngsta flickan är så lik dig tycker jag.
  Ha det gott söta Doris! Kram

 4. paula i pörtet skriver:

  Det är väl klart att dom trivs hos er! Fattas bara, så väl som du tar hand om dem!
  Kramen

 5. povanorrkoping skriver:

  Jag har faktiskt lagt märke till att foton med flickorna och deras gammelfarmor tycks innehålla pannkakor också 🙂 Roligt att de får träffas så de minns henne sen, men färden dit och tillbaka lät lite otäck.
  Klart de trivs hos dig! Bra för dem med lite lantliv också – när de kan vara ute, förstås. Så får de och Sveinn Trausti ses. Allting är bra med att de kommer till dig!
  Kram!

 6. åsa skriver:

  Du har jättefina barnbarn och givetvis så trivs de hos er!
  Tänk, att få vara där det finns en ladugård med kor och allt vad det innebär och sen att få baka, det är inte illa det inte!
  Ha dé!/Kram

 7. ninni1960 skriver:

  Upptäckte att jag missat att kommentera den här bloggen. Men läst den har jag så det kom väl något emellan.
  Vad stora flickorna börja bli. Kan tänka mig att du faktiskt får hjälp i köket nu och sånt är ju kul. Tjejerna kommer nog att ta med sig det i livet och kanske få samma intresse som du för matlagning och bakning.
  Förstår mycket väl att de gärna stannar kvar hos farmor.
  Kramen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s