Det kunde ha varit värre…

 Det är 3 grader "varmt" här och regnar men det kunde ju ha varit värre…  som på västsidan på landet, där snöade det visst…
Grillfesten blev jättelyckad, vi kom inte hem förrän 4 på morgonen så jag får erkänna att jag kände mig lite "seg" i går …
Sara ringde precis innan ( hon bad sin pappa att hjälpa sig  ) Davíð säger att hon har fått för sig, efter att de var här, att hon måste hålla oss underrättade om vad som händer hos dem !! Tänk er, hon är bara två år  !!
Annars händer inte så mycket här, fick någon läskig virus i min dator ( där fick jag för att försöka få någon låt i min Media player   ) men om jag förstod antivirusprogrammet rätt så tog det och stoppade virusen i någon kista och stängde locket ( eller något… )
Ha det så skönt i värmen och akta er så att ni inte får solsting,
              en lite, lite avundsjuk   
                                                       
 
 
 

Om doje

Bonnmora på Island, ursprungligen från Skåne
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Det kunde ha varit värre…

 1. Monica skriver:

  Gårdagen blev varm … omkring 30+ … SMHI har lovat minst ett par dagar till med samma värme …puh!
   
  Kul att Sara redan förstår det där med att hålla kontakt … viktigt även om det bara blir ett par minuter.
   
  Virus kan man ju få på många sätt … mitt kan man tyvärr inte stoppa i en kista … hade önskat det. Att vara förkyld i den här värmen tar dubbelt upp på kroppen … halsen gör ont, näsan rinner och man kan inte nysa utan att få huvudvärk. Med tanke på din baksmälla fick du i varje fall något gott innan du fick huvudvärk …
   
  Kramar från Sverige
   
   

 2. a skriver:

  Vill bara meddela att i dag ska nytt värmerekord slås,ca 27 grader väntas.Men jag kan trösta dig med att jag ska lägga mig under täcket och rulla ner gardinerna och sova.Har jobbat i natt och ska jobba nästa natt igen.På onsdag far vi upp till Småland och får besök av sonhustrun Evelina och barnen Philip 5år och Felicia 2år,mina ögonstenar.Vi ska klättra i träd och åka och bada och fika i solen m m
  Ha det gott!!!!
  kram
  Anne

 3. Tina skriver:

  Åh din stackare bara 3 grader. Hade ni vinterkläderna på när ni var på grillfest? hihihi…..
  Sitter just nu med shorts o linne och det är varmt. Men jag vägrar att klaga.
  Ha det bra!
  Kram/Tina

 4. Ada skriver:

  Smyger mej in o skämms lite..
  F-låt,snälla du att jag inte fick iväg svar förrän nu!Ikväll flög det äntligen iväg via kablar o cybern..har nog nått din mailbox nu?
  Blev så bestört!Var så svårt att svara:(
  Tungt,sorgligt..Ja du får läsa..
  Men lilla Doris..3 grader?Har ni ingen sommar hos er?
  Jag vill minnas att ni hade varmare än vi för ett tag sedan?
  Nu i kväll har vi full sjå att vädra ut inför natten,bor på 5 vån från vältrafikerad gata(spårvagnar bl.a)..så det är svårt med katterna.Att vädra ordentligt menar jag..är så rädd de ska falla ner..hua hemska tanke!
  Grannens katt har gjort det 2..elr om det är 3 ggr! Inte kul.
  Har alltid öppet på vanligt vis om man så säger,både dag o natt,inga problem..men med en temp på över 27 grader i lägenheten gäller det att svalka ner så man kan sova.
  Jag har inga problem med et..däremot dottern,hon är så varm av sej.Nu är det bara imorron kvar som skoldag,sen slutar hon på Torsdag,Åhh så GOTT det ska bli.Hon är så skoltrött så jag ser nog mer fram emot sommarlovet än henne,man känner sej som en elak pappegojja var eviga sekund då det handlar om skolan.
  Du..Jag prata med Stina 2år(28juni) i telefon en annan dag i veckan som gick..*S*..hon var i trädgården och tog med mej in i en buske..haha,berättade Mamman sen..Jag förstod inte ,hon blåste o vissla o hade sej och upprepade där,där..var väl något hon ville visa mej..HÄRLIGT,om än bara i telefon:))
  Kramarom dej och hoppas du kan få lite/mycket av våra många värme grader!
  Var rädd om dej.
   

 5. Lena skriver:

  Lisa o Lotta hälsar o tackar f födelsedagshälsningen. De tycker att Doppa är rena ungdomen o hon fyller bara 2 dgr före matte.
  3 grader känns nästan obegripligt här i värmen. Kan bara hoppas att det är din tur att få njuta av sol o värme snart. Det gör så gott för humöret.
  Kramar, Lena

 6. Myzz skriver:

  3 grader?  Här var det närmare 30 samma dag. tycker synd om dig.
  Måtte sommaren komma till er snart.
  Vet du nu är våra space ändrade  igen. Först albumet. Sen när jag läste kommentarer jag fått såg det lite annorlunda ut tyckte jag. Ja då var det namnet först i adressen och inga /. Skrev in nya på dig som jag har på mitt space. Då var jag tvungen be om tillstånd. Hoppas du ger mig det. Har skickat iväg det. Nu smet jag in bakvägen genom att klicka på din adress på min kommentar.
  I morron ska en läkare titta på handen. Den är inte bra. Blir värre och värre. Men det är nog mitt reumatiska och där finns inga tider före 29 juni. Är det klokt.
  Nu ska du ha det så bra och jag hoppas jag får hälsa på dig igen.
  kram
  Eivor
   

 7. Myzz skriver:

  Hej igen
  Glöm det där med tillstånd jag hade glömt kambi i ditt namn. Trodde det var adamsdottir, syns inte hela i min lista.
  Ber tusen gånger om ursäkt.
  Hej igen
  eivor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s