Hemma igen

Jaja, då är jag och Jóhann hemma igen… Svärmor kom med oss till Reykjavik och ska vara där hos sina döttrar i alla fall en vecka, hon har nämligen tid hos en ögonläkare där på fredag (Ögonläkarna här på Akureyri är inget vidare precis)
På fredagskvällen när vi kom fram hade mina små barnbarn redan gått och lagt sig, men när de hörde att någon pratade om att hon behövde en kaffekopp efter resan kom de smygande fram och det blev mycket kramande och pussandes   Circle Of Hearts .
På lördagen var det så både "barnavälsignelse" och 2-årskalas och vilken massa presenter som flickorna fick!!! Eftersom både Sara (2-åringen) och Þórey (den minsta) firades ville ju ingen lämna Danía utanför så hon fick också present från nästan alla , och så var det såklart fullt av goda tårtor och en massa annat gott, smaskens!
Tyvärr hände något med min kamera så nu har den slutat fungera, hade väl ändå funderat på att skaffa mig en bättre när jag och Jóhann åker "hem" i sommar, men nu får jag väl bara ta och köpa den här i stället, vill tvunget ha en kamera i vår så att jag kan fota när flickorna kommer för att titta på lammen i mitten på maj! Har försökt titta på Internet efter tester på kameror och tror nog att jag vet ungfär vad jag vill ha…
På tal om Internet håller jag på att bli vansinnig på våran uppkoppling  Throw Computer , ringde i bolaget i torsdags och klagade och de skulle skicka någon att kolla upp saken, ingen kom naturligtvis så nu måste jag ringa igen i morgon!
Nu ska jag försöka sätta in den här bloggen och sedan gå och lägga mig…
Natti,natti,
                     
 
 

Om doje

Bonnmora på Island, ursprungligen från Skåne
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hemma igen

  1. Nallemamma skriver:

    hej Låter som du har haft de bra!!!! ja se det dära me internet o uppkopplingar hmm ibland kan man tro att de e bara kalrlar som  n´hittar på massa dumt,, för de e väl en karl som har hittat på internet??? kramar från Nallemamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s