nyårsaftonäventyr

På nyårsafton skulle Mummi och jag skjutsa Jóhann in till stan,han skulle ut på livet . När Jóhann hade stängt bildörren kom helt plötsligt en hund hoppandes upp på fönstret! Jóhann öppnade bildörren och då hoppade hunden bara in vid hans fötter och låg där och tryckte, helt skräckslagen över nyårsfyrverkeriet runt omkring oss! Vi hade inte en aning om vems hund detta var, så efter att ha kört med den på två gårdar och ingen kände igen den, åkte vi bara hem igen och stängde in den i tvättstugan med en filt tills att ligga på. ( Smugglade in den så att katten inte skulle få syn på den, hon attackerar nämligen hundar som vågar sig för nära hennes revir  )
På nyårsdagen fick vi så tag på ägaren och det var en mycket lycklig hund som blev hämtad  . Det är hemskt för djuren när det smäller så, vi blev en gång av med en katt på nyårsafton och han kom inte hem förrän 14 dagar senare, helt nervig!
Pratade med min syster i Danmark på nyårsafton, var tvungen tills att retas lite med henne, såg nämligen på nyheterna att de hade så mycket snö att militären var ute att hjälpa folk som hade fastnat på vägarna!  Annars har vi faktiskt också snö nu men det varar förhoppningsvis inte länge, jag och Jóhann hade nämligen tänkt köra till Reykjavik och hälsa på Davið och fam. nästa fredag, och jag vill inte köra om det är mycket snö! Håll tummarna för mig, det är hela två månader sedan jag har sett mina små älsklingar ! 

Om doje

Bonnmora på Island, ursprungligen från Skåne
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s